BURSA HABER
Giriş Tarihi : 24-10-2023 10:13

Yeşim Spor’dan Ankara çıkarması

Yeşim Spor U-14 Basketbol Takımı, Bursa U-14 Basketbol Ligi’nde gösterdiği başarılı performansın ardından Ankara’da Türk Telekom Spor Kulübü ile dostluk maçına çıktı. Genç sporcular Ankara seyahatlerinde Anıtkabir’i de ziyaret etti. Yeşim Spor Kulübü oyucuları ve teknik heyeti, Bursa’ya dönüşlerinde Yeşim Grup kurucularından Merhum Şükrü Şankaya’yı vefatının 18. yılında kabri başında andı..

Yeşim Spor’dan Ankara çıkarması

Yeşim Spor U-14 Basketbol Takımı, Bursa U-14 Basketbol Ligi’nde gösterdiği başarılı performansın ardından Ankara’da Türk Telekom Spor Kulübü ile dostluk maçına çıktı. Genç sporcular Ankara seyahatlerinde Anıtkabir’i de ziyaret etti. Yeşim Spor Kulübü oyucuları ve teknik heyeti, Bursa’ya dönüşlerinde Yeşim Grup kurucularından Merhum Şükrü Şankaya’yı vefatının 18. yılında kabri başında andı.
Yeşim Spor Kulübü U-14 Takımı, yeni sezonun başlangıcında elde ettiği başarılarla dikkat çekiyor. Yeşim Spor Kulübü, bu başarılarını daha da pekiştirmek hedefiyle Türkiye’nin farklı bölgelerindeki hazırlık maçlarıyla kendilerini geliştiriyor. Bu kapsamda Ankara’ya bir seyahat gerçekleştiren kulüp, hem Türk Telekom Spor Kulübü ile dostluk maçı yaptı hem de Cumhuriyet’in 100. yılında Anıtkabir’i ziyaret etti.
Yeşim Spor Kulübü U-14 Takımı’nın Ankara’da Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün anıt mezarını da ziyaret etti. Cumhuriyetin 100. kuruluş yıl dönümünde Ata’nın huzuruna çıkan sporcular, Atatürk’ün ilke ve devrimlerine olan bağlılıklarını bir kez daha vurguladı.
Ankara’yı ziyaret eden Yeşim Spor U-14 (A) ve U-14 (B) takımları Türk Telekom Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Türk Telekom Spor Salonu’nda yapılan iki maçta da üst düzeyde mücadele yaşanırken, müsabakalarda kazanan sporun ruhu ve dostluk oldu.
Yeşim Sporlular, başarılı sanayici kimliğinin yanı sıra başta spor ve eğitim olmak üzere birçok alanda yaptığı katkılar ve hayırsever kişiliği ile ön plana çıkan Merhum Şükrü Şankaya’yı vefatının 18. yılında mezarı başında andı.
Yeşim Spor Kulübü Direktörü Cem Çağal başta olmak üzere kulübün teknik sorumluları, genç sporcular ve aileleri, Merhum Şükrü Şankaya’nın mezarını ziyaret ederek dualar etti.