EKONOMİ
Giriş Tarihi : 27-12-2023 15:13

WEPACK 2024, Nisan ayında Çin’de gerçekleştirilecek

Küresel ambalaj endüstrisi bir araya getirecek olan WEPACK 2024, 10-12 Nisan tarihleri arasında Çin’in Shenzhen şehrinde gerçekleştirilecek..

WEPACK 2024, Nisan ayında Çin’de gerçekleştirilecek

Küresel ambalaj endüstrisi bir araya getirecek olan WEPACK 2024, 10-12 Nisan tarihleri arasında Çin’in Shenzhen şehrinde gerçekleştirilecek.
RX tarafından düzenlenen WEPACK 2024, 10-12 Nisan 2024’te dünyanın en büyük sergi mekanlarından biri olan Shenzhen Dünya Sergi ve Kongre Merkezi’nde (Bao’an New Hall) gerçekleşecek. Etkinlik, 120 bin metrekarelik alanı ve eş zamanlı birçok sergiyle birlikte, küresel ambalaj endüstrisi zincirindeki katılımcılara kapsamlı bir ticari fuar deneyimi sunmayı hedefliyor.
Yapılan açıklamaya göre fuar, tüm ambalaj endüstrisi zincirini kapsayan ve 6 ana sektördeki seri ambalaj fuarlarını entegre eden küresel bir iş ve ticari vitrin platformu olarak hizmet veriyor. Fuar, üstten alta doğru komple ambalajlama endüstriyel zincirinde yer alan ürünleri, teknolojileri ve hizmetleri kapsıyor. Geçtiğimiz 20 küsur yıl boyunca biriken kaynaklardan yararlanan fuar, küreselleşme ölçeği etkileri ve endüstriyel düzen aracılığıyla, küresel ambalaj endüstrisini birbirine bağlayıp gelişimini yönlendirirken, endüstriyel zincirde yukarı ve aşağı yönlü ‘simbiyozu’ teşvik eden önemli bir değer oluşturuyor.