BURSA HABER
Giriş Tarihi : 29-11-2021 15:04   Güncelleme : 29-11-2021 17:50

Vatandaşlar yetkililere seslendi! "Akyıldız pazar alanını pazar günü kullanmak istiyoruz"

Vatandaşlar yetkililere seslendi!

Bursa'da Yunuseli Mahallesi'nde Osmangazi Belediyesi  bir pazar yeri yaparak vatandaşların hizmetine sundu.

Mahalle sakinleri yapılan bu hizmete teşekkür ederek yetkililerden Pazartesi günü kurulan pazayerinin pazar günü kurulmasını  istedi.

Konu ile ilgili olarak vatandaşlar "Ama biz vatandaşlar bu nimetten yeteri kadar faydalanamıyoruz. Bizler Ailece çalışan kisileriz.

Burada Pazar günü pazar kurulması gerekiyor. İşten çıkıp geldiğimizde pazar esnafı malını toplamış oluyor. Ayrıca her pazarcıda buraya pazar açmıyor. Vatandaş olarak neden bu kadar esnaf az geliyor diye Sorduğumuzda da esnaf bizlere vatandaş Hafta içi çalışıyor gelip pazar alışverişini yapamıyor.  Esnaf olarak bizde  mallarımızı satamıyoruz bu yüzden pazar esnafı talep göstermiyor"  ifadelerini kullandılar.

Bir diğer Vatandaş ise;

"Pazar Esnafı Osmangazi Belediyesi bir an önce Vatandaşın ve Esnafın bu talebini düzenlemeye alması gerekiyor ifadelerini kullandı.

Yunuseli Mahalle Muhtarı İbrahim Bahar ise biz vatandaş bizlerede bu konuda imza toplayarak geldiler bizde bu talepleri Osmangazi Belediyesine ilettik .

Osmangazi Belediyesi sadece Meclis kararı ile böylesi güzel bir hizmetin hakettiği ilgiyi ve değeri bulması için bu talepleri  dikkate alması gerekiyor dedi."

Bursa Pazarcılar odası Başkanı Refik Aksu da gerekli talepleri oda  olarak ta Pazarcı esnafı adına kendilerininde Osmangazi Belediyesine yaptıklarını ifade etti.