BURSA HABER
Giriş Tarihi : 18-07-2023 12:56

Üniversite tercihinde Büyükşehir yanınızda

Bursa Büyükşehir Belediyesi, gençleri YKS hazırlık sürecinde yalnız bırakmadığı gibi tercih döneminde de desteğini sürdürüyor. ÖSYM, YKS sonuçlarının 20 Temmuz’da açıklanacağını duyururken, Büyükşehir Belediyesi 19 noktaya kurulacak tercih çadırlarında gençlere ücretsiz danışmanlık desteği verecek..

Üniversite tercihinde Büyükşehir yanınızda

Bursa Büyükşehir Belediyesi, gençleri YKS hazırlık sürecinde yalnız bırakmadığı gibi tercih döneminde de desteğini sürdürüyor. ÖSYM, YKS sonuçlarının 20 Temmuz’da açıklanacağını duyururken, Büyükşehir Belediyesi 19 noktaya kurulacak tercih çadırlarında gençlere ücretsiz danışmanlık desteği verecek.
Bursa Büyükşehir Belediyesi; eğitimden spora, kültür sanattan burslara kadar birçok aktivite ile gençlerin sosyal ve ekonomik taleplerine yönelik farklı projelere imza atmaya devam ediyor. Bu çerçevede yıl içerisinde üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere, eğitim desteği sağlayan Büyükşehir Belediyesi, sınav sonrası da önemli karar noktalarından biri olan üniversite tercihlerinde gençleri yalnız bırakmıyor. Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da üniversite tercihi yapacak gençlere, 19 noktaya kuracağı tercih çadırları ile ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek. BUSMEK marifetiyle, dönem içinde ücretsiz ve kaliteli YKS hazırlık kursları ile gençlere ve ailelerine destek olan Büyükşehir Belediyesi, üniversite tercih döneminde de onları yalnız bırakmayacak.
Üniversite Tercih Rehberlik Noktaları şehrimizin farklı noktalarında 21 - 30 Temmuz tarihleri arasında hizmet verecek. Tercih rehberliği hizmeti çerçevesinde deneyimli öğretmenler, doğru tercihler yapılması konusunda yol gösterecek. Sınav sonuçları ve bireysel tercihler değerlendirilerek, en uygun üniversite ve bölümler hakkında gençlere bilgi verilecek.