BURSA HABER
Giriş Tarihi : 21-03-2023 13:42   Güncelleme : 21-03-2023 13:42

Türkiye’ nin yeni nesil araç servis zinciri markası ALOCARS MECHANICE CAR SERVİS 2. Şubesi ile BURSA ‘da.

Otomotiv satış sonrası servis hizmetleri konusunda Türkiye’nin yeni nesil servis hizmeti markası ALOCARS MEHANIE CAR SERVICES Bursa şube sayısını arttırıyor.

Türkiye’ nin yeni nesil araç servis zinciri markası  ALOCARS MECHANICE CAR SERVİS  2. Şubesi ile BURSA ‘da.

 

2021 yılının son çeyreğinde faaliyetlerine başlayarak kısa süre içerisinde büyümesi ve şebeke ağını hızla geliştirmesi ile dikkat çeken Alocars Mechanice Car Services yurt genelindeki yapılanmasını devam ettirirken Bursa’da 2.servis noktasını da hizmete açtı.

Alocars Genel Müdürü Volkan Dizen yaptığı açıklamada “ Alocars Mechanice Car Servisler Sektörün yayıncılık başta olmak üzere birçok farklı alanlarında 20 yıla yakın süredir hizmet veren Otolife grubuna bağlı olarak oluşan Türkiye ‘nin yeni nesil araç bakım zincir markasıdır. Bildiğiniz üzere ülkemizde otomotiv satış sonrası hizmet pazarı yetkili servisler ve oto sanayiler üzerine kurulu. Ancak; hayatın her alanında olduğu gibi bu noktada da beklentiler ve ihtiyaçlar hızla değişiyor. Tüketiciler yüksek maliyetlerden kaçınırken kaliteli hizmet istiyor. Alocars’ı tam da bu noktadaki ihtiyaçlara yanıt vermek amacıyla kurduk. Kaliteli, garantili, ekonomik, donanımlı ve kurumsal hizmet anlayışımızın değerli Bursa halkı tarafından da kısa sürede fark edileceğine hiç şüphemiz yok. Ülkemizde otomotiv sektörünün adeta beşiği olan Bursa ilimizdeki yapılanmamız bu manada bir kat daha fazla önem taşıyor. Amacımız; Bursa ilimizde her lokasyonda yaşayan vatandaşlarımıza markamız olarak erişebilirliği arttırmak ve kolaylaştırmak.

Oluşan şubelerimizin geçmiş sektör deneyimleri ve tecrübeleri bizler için çok önemli. Bursa ilimizdeki yapılanmamızda sektörde uzun süredir hizmet veren Akın Otomotiv’in ardından girişimi ile aramıza katılan Güler Otomotiv ile de yollarımızı birleştirdik. Tecrübelerini ve hizmetlerini kurumsal bir marka ile bütünleşerek devam ettirmek isteyen her iki iş ortağımıza da bizi tercih ettikleri için teşekkür ederiz. Servislerimizde; tüketiciler ve araç sahipleri yetkili servis kalitesinde ancak çok daha ekonomik hizmet almanın avantajını yaşıyorlar. Alocars Mechanıce Car Servis’ ler Bursa’ya hayırlı olsun “dedi.