Yazarlar Video Galeri Rehber İlanlar Anket Gazeteler İletişim RSS
Bursa Takip Haber  |  Haberiniz olsun
  • BURSA HABER
  • BURSASPOR
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • ASAYİŞ
  • SİYASET
  • SPOR
    • FUTBOL
    • BASKETBOL
    • TENİS
    • VOLEYBOL
  • EĞİTİM

Kategoriler
  • BURSA HABER
  • BURSASPOR
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • ASAYİŞ
  • SİYASET
  • SPOR
  • EĞİTİM
  • DÜNYA
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • KÜLTÜR - SANAT
  • YEREL
  • RÖPORTAJ
  • GENEL
Uygulamalar
  • Yazarlar
  • Video
  • Galeri
  • Rehber
  • İlanlar
  • Anket
  • Namaz
  • Gazeteler
  • Sitene Ekle
  • Puan Durumları
  • Mail Bülteni
  • RSS
Diğer Sayfalar
  • Canlı Yayın
Kurumsal
  • İletişim
  • Künye
  • Yayın İlkeleri
  • Kurallar
  • Gizlilik
  • Kullanıcı Sözleşmesi
  • Veri Politikası
SONDAKİKA
22:10 Genç Atölye yaz dönemi eğitimlerini tamamladı
22:09 SUBÜ, elektrikli araç yarışmalarında ilk iki sıranın sahibi oldu
21:59 Trendyol Süper Lig: Kocaelispor: 1 - Samsunspor: 0 (Maç sonucu)
21:54 İBB soruşturmasında 6 şüpheli tutuklandı
21:34 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ’Filenin Sultanları’na tebrik
21:25 A Milli Voleybol Takımı, üst üste 2. kez Avrupa şampiyonu
21:24 CEV Avrupa Şampiyonası’nda şampiyon Türkiye
21:20 A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2026 CEV Trendyol Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası finaldeki İtalya’yı 3-2 mağlup ederek şampiyon oldu.
21:16 BBP Genel Başkanı Destici: "Dışarıdan içeriden bizim kardeşliğimizi de birliğimizi de bozamayacaklar"
20:52 Oyuncu Serhat Kılıç’ın son görüntüsü ortaya çıktı
  1. Anasayfa
  2. ASAYİŞ
  3. Sarıyer’de 16 yaşındaki kızın ölümüne neden olan sanığa ağırlaştırılmış müebbet ile 14 yıl hapis cezası

Sarıyer’de 16 yaşındaki kızın ölümüne neden olan sanığa ağırlaştırılmış müebbet ile 14 yıl hapis cezası

Sarıyer’de sosyal medyadan tanıştığı kadına kendisiyle ilgili olumsuz mesajlar attığını öne sürdüğü kişinin kapısına tabancayla gelen ve itişme sırasında orada bulunan 16 yaşındaki Dilan Teker’i boynundan vurarak ölümüne neden olduğu iddia edilen sanık ağırlaştırılmış müebbet ile 14 yıl hapis cezasına çarptırıldı.. Sarıyer’de sosyal medyadan tanıştığı kadına kendisiyle ilgili olumsuz mesajlar attığını öne sürdüğü kişinin kapısına tabancayla gelen ve itişme sırasında orada bulunan 16 yaşındaki Dilan Teker’i boynundan vurarak ölümüne neden olduğu iddia edilen sanık ağırlaştırılmış müebbet ile 14 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Sarıyer’de 3 Şubat 2022’de sosyal medyadan tanıştığı kadına kendisiyle ilgili olumsuz mesajlar attığını öne sürdüğü kişinin kapısına tabancayla gelen ve itişme sırasında orada bulunan 16 yaşındaki Dilan Teker’i boynundan vurarak ölümüne neden olduğu iddia edilen sanığın yargılandığı dava karara bağlandı. İstanbul 3.Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuklu sanık Özkal Şenel ile taraf avukatları hazır bulundu. Duruşmaya müştekiler Fatih Teker ile Vildan Çayırcı da katıldı. Mütalaa açıklandı Duruşmada esasa ilişkin mütalaasını açıklayan Cumhuriyet Savcısı, sanık Özkan Şenel ile müştekilerden Kamil Dalkıran’ın aynı mahallede oturduklarını, olaydan kısa süre önce Şenel ile Dalkıran’ın sosyal medya uygulaması üzerinden bir kadınla tanıştıklarını anlattı. ‘Abimin telefonunu ver’ derken boynundan vurulduğu aktarıldı Açıklanan mütalaada, sanık Şenel’in kadınla mesajlaştığı, ayrıca Dalkıran’ın da kadına Şenel’e güvenmemesi şeklinde mesajlar attığı, olay gününde ise sanık Şenel’in yanına aldığı tabancayla Dalkıran’ın evinin kapısına gittiği, kapıyı açtığındaysa müştekinin cep telefonunu elinden çektiği ve itişme yaşandığı kaydedildi. İtişme yaşanarak evin merdivenlerinden bahçeye doğru indiklerinin belirtildiği mütalaada, o sırada Dilan Teker’in sanığa ‘abimin telefonunu ver’ diyerek telefonu sanıktan almaya çalıştığı, bunun üzerine sanık Şenel’in ise Dilan’ın boynuna doğru 1 el ateş ettiği ve silahı olay yerinde bırakarak kaçtığı aktarıldı. ‘’Çocuğum benim kucağıma düştü’’ Vefat eden Dilan Teker’in annesi Vildan Çayırcı mahkemede, ‘’Sanık benim gözümün önünde ‘Dilan’ diyerek omzundan tutup silahıyla direkt boynuna doğru ateş etti. Çocuğum benim kucağıma düştü. En ağır şekilde cezalandırılmasını talep ediyorum’’ şeklinde konuştu. Duruşmada son sözü sorulan sanık tahliyesini talep etti. Ağırlaştırılmış müebbet ile 14 yıl hapis cezası Kararını açıklayan mahkeme, sanık Özkal Şenel’i ‘nitelikli kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. Sanık Şenel’i ‘yağma’ suçundan 13 yıl hapis cezasına çarptıran heyet, ‘ruhsatsız silah bulundurma’ suçundan ise 1 yıl hapis cezasına çarptırdı. Toplamda ağırlaştırılmış müebbet ile 14 yıl hapis cezasına çarptırılan sanığın tutukluluk halinin de devamına hükmedildi.

 
27-12-2023 10:09
Abone Ol Google Publisher
Sarıyer’de 16 yaşındaki kızın ölümüne neden olan sanığa ağırlaştırılmış müebbet ile 14 yıl hapis cezası
YORUMLAR
  • Website
ASAYİŞ
İBB soruşturmasında 6 şüpheli tutuklandı
İBB soruşturmasında 6 şüpheli tutuklandı
Oyuncu Serhat Kılıç’ın son görüntüsü ortaya çıktı
Oyuncu Serhat Kılıç’ın son görüntüsü ortaya çıktı
Güngören’de kaldırıma çıkan otomobil yayalara çarptı: 4 yaralı
Güngören’de kaldırıma çıkan otomobil yayalara çarptı: 4 yaralı
Tekirdağ’da korkutan yangın itfaiye ekipleri ve çiftçiyi harekete geçirdi
Tekirdağ’da korkutan yangın itfaiye ekipleri ve çiftçiyi harekete geçirdi
Güngören’de otomobil kaldırıma çıktı: 2 yayaya çarptı
Güngören’de otomobil kaldırıma çıktı: 2 yayaya çarptı
Çok Okunanlar
1
KOBİAD Başkanı Oğuzhan Karagül'den OVP'ye “Saha” Çağrısı: Rakamlar Tutarken İşletmeler Kaybedilmemeli
2
SUBÜ, elektrikli araç yarışmalarında ilk iki sıranın sahibi oldu
3
Genç Atölye yaz dönemi eğitimlerini tamamladı
4
BBP Genel Başkanı Destici: "Dışarıdan içeriden bizim kardeşliğimizi de birliğimizi de bozamayacaklar"
5
Okulların açılmasına kısa süre kala velilerin kırtasiye telaşı başladı
Loading...
Yükleniyor...
Sonraki

© 2026 Tüm hakları saklıdır. Sistem : Gazisoft Haber Yazılımı


  • BURSA HABER
  • BURSASPOR
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • ASAYİŞ
  • SİYASET
  • SPOR
  • EĞİTİM
  • DÜNYA
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • KÜLTÜR - SANAT
  • YEREL
  • RÖPORTAJ
  • GENEL

İletişim Künye Yayın İlkeleri Kurallar Gizlilik Kullanıcı Sözleşmesi Veri Politikası
Haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez. Kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Haber : Sarıyer’de 16 yaşındaki kızın ölümüne neden olan sanığa ağırlaştırılmış müebbet ile 14 yıl hapis cezası