KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 19-12-2023 10:41

Sanatın kalbi ″La Boheme″ ile atacak

Besteci Giacomo Puccini’nin "La Boheme" Operası, Atatürk Kültür Merkezi Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverlerle buluşacak. Dünyada en çok sahnelenen ve sevilen operaların başında gelen bu opera klasiğinin biletleri ise yalnızca Biletinial’da satışa sunuldu..

Sanatın kalbi ″La Boheme″ ile atacak

Besteci Giacomo Puccini’nin "La Boheme" Operası, Atatürk Kültür Merkezi Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverlerle buluşacak. Dünyada en çok sahnelenen ve sevilen operaların başında gelen bu opera klasiğinin biletleri ise yalnızca Biletinial’da satışa sunuldu.
Dünyada en çok sahnelenen ve sevilen operaların arasında yer alan "La Bohme", yeni yılın ilk haftasında 4 Ocak’ta Atatürk Kültür Merkezi Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverlerle buluşacak. Besteci Giacomo Puccini’nin (1858 - 1924) şaheserlerinden biri olarak kabul edilen eser, Puccini’nin muhteşem müziği ve gerçek bir öyküye dayanan konusu ile dünyada en çok sahnelenen ve sevilen operaların arasında sayılıyor. Librettosu Luigi Illica ve Giuseppe Giacosa tarafından kaleme alınmış olan bu dramatik ve romantik operanın biletlerine ise Biletinial’dan ulaşılabilecek.