ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 25-12-2023 15:54

Narkotik polisi 6 bin 840 vatandaşı bilgilendirdi

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ’Narko Nokta’, ’Narkorehber Gençlik Modülü’, ’Metamfetamin ile Mücadele’ ve ’En İyi Narkotik Polisi Anne’ faaliyetleri düzenledi..

Narkotik polisi 6 bin 840 vatandaşı bilgilendirdi

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ’Narko Nokta’, ’Narkorehber Gençlik Modülü’, ’Metamfetamin ile Mücadele’ ve ’En İyi Narkotik Polisi Anne’ faaliyetleri düzenledi.
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde, eğitim, bilgilendirme ve farkındalık faaliyetleri gerçekleştirdi. ’Narko Nokta’, ’Narkorehber Gençlik Modülü’, ’Metamfetamin ile Mücadele’ ve ’En İyi Narkotik Polisi Anne’ sloganıyla sahada bulunan polis ekipleri, 23 ayrı etkinlik ile 6 bin 840 vatandaşa el broşürü dağıtıp bilgilendirme yaptı.
Yapılan etkinlik çerçevesinde vatandaşların konuyla ilgili bilinçlenmesi hedeflenirken, polis ekipleri uyuşturucuyla mücadele konusunda emniyete ihbarda bulunmasının önemine dikkat çekti.