BURSA HABER
Giriş Tarihi : 26-04-2022 13:43

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den önemli açıklamalar

Devlet Bahçeli, "Sözde Ermeni soykırımıyla ilgili kanun teklifi hazırlamak ecdadımıza hakarettir, hıyanettir, su katılmamış bir müfteriliktir. Böylesi bir zelilin, böyle bir fitnecinin TBMM'de yer alması hepimiz adına bir züldür." dedi..

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den önemli açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sözde Ermeni soykırımıyla ilgili kanun teklifi hazırlamak ecdadımıza hakarettir, hıyanettir, su katılmamış bir müfteriliktir. Böylesi bir zelilin, böyle bir fitnecinin TBMM'de yer alması hepimiz adına bir züldür." dedi.

Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, TBMM'ye "HDP'li bir müptezel" tarafından sunulan kanun teklifinde, sözde Ermeni soykırımının tanınmasının istendiğini anımsattı.

Bu rezil teklifin, anında küstah sahibine iade edildiğini kaydeden Bahçeli, "Maalesef TBMM'nin çatısı altında diasporanın bir ajanı bulunmaktadır. Sözde Ermeni soykırımıyla ilgili kanun teklifi hazırlamak ecdadımıza hakarettir, hıyanettir, su katılmamış bir müfteriliktir. Böylesi bir zelilin, böyle bir fitnecinin TBMM'de yer alması hepimiz adına bir züldür. Bu kokuşmuş milletvekilinin kimden cesaret aldığı, kimlerle dayanışma içinde olduğu ayan beyan ortadadır." değerlendirmesinde bulundu.