GÜNDEM
Giriş Tarihi : 31-08-2021 22:17   Güncelleme : 31-08-2021 22:23

Marmara Oltulular Derneği Erzurum'da Öğrencilere spor kıyafetleri dağıttı

Marmara Oltulular Derneği Erzurum'da Öğrencilere spor kıyafetleri dağıttı

Marmara Oltulular Derneği Başkanı Fatih Hiçdurmaz ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi İl Meclisi ve Encümen Üyesi Yusuf Bektaş  Oltu İlçe Spor Müdürlüğünü ziyaret ederek yaz kurslarındaki öğrencilere spor malzemesi yardımında bulundu.

Marmara Oltulular Derneği Başkanı Fatih Hiçdurmaz yaptığı açıklamada : Marmara Oltulular Derneğimiz adına, Yönetim Kurulu Üyemiz ve aynı zamanda Erzurum Büyükşehir Belediyesi İl Meclisi ve Encümen Üyesi Yusuf Bektaş  kardeşim ile Oltu İlçe Spor Müdürlüğümüzü ziyaret ettik.
Öncelikle  kıymetli Müdürümüz Ömer Bektaş Beye ve kıymetli hocamız İbrahim Kara abimize candan ev sahipliği için teşekkür ediyoruz.
Ziyaretimizde hepsi birbirinden kıymetli, gelecek vadeden ışıl ışıl parlayan futbolcu ve güreşçi adayı çocuklarımızla görüşerek,bizlerden istek ve taleplerini sorduk.
Bizlerden talep ettikleri spor ayakkabısı, futbol topu, antrenman eşofmanı ve antrenman yelekkerini tedarik ederek İlçe Spor Müdürümüz Sayın Ömer Bektaş  Bey ve İbrahim Kara Hocamız nezdinde Yönetim Kurulu üyemiz Yusuf Bektaş Bey ile teslim edip, heyecanlarına ve mutluluklarına şahitlik ettik..
Hepsinden başarı ve madalya sözleri aldık. Marmara Oltulular Derneği olarak,
Elimizden geldiğince, dün olduğu gibi bugün de ve yarın da gençlerimizin, sporcularımızın yanında ve yakınında olmaya devam etdeceğiz.
Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.'' ifadelerini kullandı.