BURSA HABER
Giriş Tarihi : 12-04-2022 20:54   Güncelleme : 12-04-2022 20:54

Hilmi Şanlı'dan Bursa Müftüsü Yavuz Selim Karabayır'a ziyaret

Türk Diyanet Vakıf Sen Genel Başkan Yardımcısı Hilmi Şanlı Bursa Müftülüğüne atanan Sayın Yavuz Selim KARABAYIR’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hilmi Şanlı'dan Bursa Müftüsü Yavuz Selim Karabayır'a ziyaret

Türk Diyanet Vakıf Sen Genel Başkan Yardımcısı Hilmi Şanlı Bursa Müftülüğüne atanan Sayın Yavuz Selim KARABAYIR’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Türk Diyanet Vakıf Sen Genel Başkan Yardımcısı  Hilmi Şanlı ve Bursa şube Başkanı Eyüp BULUT ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Diyarbakır Müftüsü iken Bursa İl Müftülüğüne atanan Sayın Yavuz Selim KARABAYIR’ı makamında ziyaret ettiler. 
Şanlı , kabullerinden dolayı İl Müftüsü Sayın KARABAYIR ‘a teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti;
Sayın Hocam;Biz, Türkiye Kamu Sen ve Türk Diyanet Vakıf- Sen olarak,
Türk milleti ve Türkiye sevdasıyla yoğrulmuş insanların oluşturduğu bir yapıyız. Derdimiz milletimizdir, ülkemizin geleceğidir.
 
Türkiye Kamu-Sen’in ve Türk Diyanet Vakıf Sen’in büyük bir camia olduğunu, Türkiye sevdalısı insanlardan oluştuğunu ifade eden Şanlı, Türk milleti ve Türkiye sevdasıyla yoğrulmuş insanların oluşturduğu bir yapıyız. Derdimiz milletimizdir, ülkemizin geleceğidir. Bu ülkeye, milletimize sevdalı bir demokratik kitle örgütü olarak sendikacılığı en iyi şekilde yaptığımızı tüm Türkiye’ye göstermeye çalışıyoruz. Nitekim bunu da başardık. Gerek Türkiye Kamu-Sen gerek Türk Diyanet Vakıf -Sen olarak yüzümüzü yere eğecek bir hatamız asla olmadı. Tüm şube yönetim kurulu üyelerimiz , iş yeri ve ilçe temsilcilerimiz gittikleri yerlerde aynı duyguları ifade ettiler. Senkronize, olaylar karşısında ne yapması gerektiğini bilen, bir araya gelmeden düşünebilen, tereddüt göstermeden olaylara tavır ortaya koyan bir yapıya sahibiz. Bizim hamurumuz aynı değerlerle yoğruldu, genetik kodlarımız aynı. Bu nedenle aynı şeyleri bir araya gelmeden söyleyebiliyoruz.”
Dolayısıyla insanlar hayatı boyunca yaptıklarıyla, ortaya koyduğu değerlerle isimlerinin başına bir sıfat alırlar. Tıpkı Dede Korkut Hikâyelerinde olduğu gibi.