BURSA HABER
Giriş Tarihi : 27-08-2021 09:20   Güncelleme : 27-08-2021 09:20

Gürsu Erzurum nameleriyle renkleniyor

Gürsu Belediyesi, ‘’Anadolumuzun Sesi Türkülerimiz’’ programı ilçenin sosyal yaşamını renklendiriyor.

Gürsu Erzurum nameleriyle renkleniyor

‘’Anadolumuzun Sesi Türkülerimiz’’ programı Aşık Cemal Divani, Metin Çetinkaya, Mehmet Çınar ve Zafer Kazancı’nın katılımıyla Gürsu Erzurumlular Dernek Lokali’nde gerçekleşti. Gerçekleşen programda aşıkların birbirleriyle atışması izleyicilere keyifli anlar yaşattı. 
Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, ‘’ Sizlerin atışmasını, sazını dinlemek bize zevk veriyor. Bu programın asıl amacı; iki senedir yaşadığımız pandemi sürecinde özlem duyduğumuz bu hasreti gidermek, bu süreçte hemşehrilerimizle   keyifli zaman geçirmek hem de müzisyenlerimizin bu zor zamanlarında onlara destek olmak. Bu süreçte sıkıntınızı, stresinizi ve derdinizi alabiliyorsak ne mutlu bize.’’ dedi.
 Pandemi sürecinin ağır etkilerinin herkesin üzerinde yoğun baskı oluşturduğu bu süreçte, Gürsu Belediyesi’nce gerçekleştirilen müzik etkinlikleri, Gürsu’lulara moral veriliyor. 
Kültür kenti Gürsu’yu oluşturmak hedefiyle, Gürsu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen konserler; maske, mesafe ve temizlik kuralları gözetilerek gerçekleştiriliyor. Konserler sırasında izleyicilerin kalabalık bir kitle olarak toplanması engelleniyor.