BURSA HABER
Giriş Tarihi : 24-05-2021 13:59   Güncelleme : 24-05-2021 14:03

Gönüllerin Başkanı yonetimi ile gönülleri fethetmeye devam ediyor.

Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı sayın Burhan Mandacı ve yönetimi Gönüllerde hoş sada bırakmaya devam ediyorlar.

Gönüllerin Başkanı yonetimi ile gönülleri fethetmeye devam ediyor.

Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı sayın Burhan Mandacı ve yönetimi   Muhtar arkadaşlarının özel günlerinde yanlarında olarak sevinçlerini paylaşıyorlar.

Muhtar arkadaşlarının PANDEMİ süreçlerinde ki yoğun tempolarini bildikleri için moral depolamak için yönetimi ile istek ve taleplerini gerek ziyaretleri ile gerekse arayarak taçlandırdılar.
Tüm bu adımlar gönüllerde hoş sada bırakmak için yeterli oluyor.
Osmangazi Muhtarları Osmangazi Belediye Başkanı sayın Mustafa Dündar beyefendi ninde çalışmasının aynısı olması hasebiyle şanslı muhtarlar içinde bulunuyorlar.

Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Burhan Mandacı nin muhtarlar için Osmangazi Belediye Başkanı sayın Mustafa Dündar beyefendi den Muhtarlarımızın ortak giderleri hakkında da desteğini istemesi üzerine Muhtarlar Dernek Başkanı Burhan Mandacı nin bu adımı ile daha da mutlu oldular.
Şimdi bu talep sonrası gözler Osmangazi Belediye Başkanı sayın Mustafa Dündar beyefendi den gelecek haber ile acaba muhtarlarımız sevinçlerini katlayabilecekmi diye beklenmektedir.
Ayrıca Osmangazi Kaymakamı Sayın zafer Orhan beyefendi de sürekli Muhtarlarımıza ziyaret ederek ve taleplerini dinleyerek destek vermekte.

Sayın Dernek Başkanı Burhan Mandacı En sonun ziyaretini Alemdar Mahalle Muhtarı Abdullah Akay'a ekip arkadaşları ile gerçekleştirdi.
Bizde Bursatakip ailesi olarak Alemdar Mahalle Muhtarı Abdullah Akay'ın Ad gününü kutluyor.
Sevdikleri ile birlikte mutlu ömürler diliyoruz.