BURSA HABER
Giriş Tarihi : 25-06-2022 15:54   Güncelleme : 25-06-2022 22:47

FIRAT ÜNİVERSİTESİ 1991 KİMYA MÜHENDİSLİĞİ MEZUNLARI BURSA'DA BULUŞTU

FIRAT ÜNİVERSİTESİ 1991 KİMYA MÜHENDİSLİĞİ MEZUNLARI BURSA'DA BULUŞTU

Fırat Üniversitesi 1991 Kimya Mühendisliği Mezunları fırsat buldukça dostluklarını pekiştirmeye kimi zaman ailece kimi zamanda dönem mezunlarını bir araya getirmeye devam ediyor.

Bu sene Kurban Bayramı öncesi Bursa'da buluşarak Tarihi yerleri, Türbeleri , Piknik alanlarını gezerek hem eğlendiler hemde hasret giderdiler.

Bu  yıl Bursa'da Konaklamak için Tapu Kadastro Sosyal Tesisleri  ( TAKAV) ile Kahvaltı yeri olarak Cumalıkızık Köyünü seçtiler.

Bursa Büyükşehir Belediyesine ait Dobruca Sosyal Tesisleri ,Tarihi Çınar, Millipark, alanlar da piknik yaptılar.

Emir Sultan Türbesi, Yıldırım Türbesi,Yeşil Türbesi, Osman Gazi Türbesi, Orhan Gazi Türbesi, Hatuniye Türbesi, Şehzade Mahmut Türbesi, Kara Mustafa Paşa Türbesi, Hamzabey Türbesi, Cem Sultan Türbesi, Şehzade Mustafa Türbesi, Mükrime Hatun Türbelerini gezdiler.

1991 Kimya Mühendisliği Dönem mezunları olarak Bursa'daki bu gezileride dönem arkadaşları arasında unutulmaz bir hatıra olarak hayatlarında yerlerini aldı.

Bu geziye Çevre ve Şehircilik Bakanlığında çevre yönetimi genel müdürlüğü kimyasallarin risk değerlendirmesi ve kontrolü şube müdürü olan Muhsine Mısırlıoğlu ve yine Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Tabiat varlıklarını koruma genel müdürlüğü koruma ve izleme daire başkanı olan Leyla Akdağ rehberlik ettiler.

Okul İnsanın hayatında önemli izler bırakıyor bunada güzel arkadaşlıklar ve güzel birliktelikler sebep oluyor.

Bizlere bu güne kadar güzel dostlukları başarı ile devam ettiren arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz dediler.