GÜNDEM
Giriş Tarihi : 10-09-2021 10:56   Güncelleme : 10-09-2021 13:33

ERZURUM'UN TATLI BAŞ BELASI İDRİS AKDEMİR

ERZURUM'UN TATLI BAŞ BELASI İDRİS AKDEMİR

Erzurum Düğünlerinde Narman ilcesi Koçkaya  köyünden Birde iş adamlarından olan İdris Akdemir Düğünleri şenlendirme adına Millete Tüplere boya basarak boyuyor.

Bu düğünde  Narmanlı İşadamlarından Ercan Akdağ ın düğünüydü Boyadan nasiplenen İşadamlarından Fatih Akdağ ,Özkan Akdağ,Serkan Akdağ ,İhsan Akdağ, İdris Akdemir, Eniştelerden Çetin Akbaş,Ercan Altay,Lokman Altay, İhsan Altay, Bursa'dan misafir gelen Alemdar Mahalle Muhtarı Abdullah Akay ,Gene Lakaplı Selçuk Yavuz nasiplenen kişilerdi.

İdris Akdemir Boyadıkları kişileri hamama götürüp pakladıktan sonra düğüne hazırlıyor.

Erzurum yöresinin Orta oyunlarında dayak oyunları ile de insanların korkulu rüyası olan İdris Akdemir aynı zamanda Düğüne gelen kişilere sahiplenmesi ile milletin gönüllerini alarak sevenlerinin  bağımlısı da olmuş oluyor.

Böyle bir oyun yok dedirten düğüne gelen misafirler hayretle bu kişilere bakıyor , uzak duruyor hemde yanından ayrılmıyor.

Hem kendini boyuyor, hemde düğüne gelen misafirleri  Erzurum da düğüne katılacaksınız İDRİS AKDEMİR varsa dikkat edin  bizden tavsiye hem boyanıyor hemde İdris Akdemir bağımlısı oluyorsunuz.