BURSA HABER
Giriş Tarihi : 23-06-2023 10:20

Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP Türkiye) ve Türkiye Motofest’in biletleri satışa çıktı

Afyonkarahisar’da organize edilecek Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP Türkiye) ve Türkiye Motofest’in, Afyon’a özel indirimli biletleri satışa çıktı..

Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP Türkiye) ve Türkiye Motofest’in biletleri satışa çıktı

Afyonkarahisar’da organize edilecek Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP Türkiye) ve Türkiye Motofest’in, Afyon’a özel indirimli biletleri satışa çıktı.
Türkiye’de 02-03 Eylül tarihlerinde Cumhurbaşkanlığı himayelerinde yapılacak Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP Türkiye) ile 30 Ağustos 2023 tarihinde başlayıp 5 gün sürecek Türkiye Motofest’in indirimli biletleri satışa sunuldu. Motor sporlarının en gözde organizasyonu Dünya Motokros Şampiyonası ve Türkiye Motofest’in Afyonkarahisar iline özel indirimli biletleri 5 Temmuz Çarşamba gününe kadar 250 TL’den satışta olacak.
Dünya Motokros Şampiyonası ile birlikte Afyonkarhisar’da 30 Ağustos-03 Eylül tarihleri arasında Uluslararası Türkiye Motosiklet Festivali de düzenlenecek. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları ile başlayacak festival kapsamında konserler, gösteriler ve çocuklara yönelik etkinlikler gibi birçok aktivite yapılacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Afyonkarahisar Valiliği ve Spor Toto’nun destekleri, Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun katkıları ile gerçekleşecek Dünya Motokros Şampiyonası, Afyonkarahisar Belediyesi tarafından organize edilecek.
Dünya Motokros Şampiyonası ve Türkiye Motofest’in biletleri ise şöyle:
05 Temmuz - 01 Ağustos: 350 TL
01 - 29 Ağustos: 450 TL
30 Ağustos - 3 Eylül Gişe Fiyatı: 500 TL