ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 22-01-2024 15:54

Çivili sopaların kullanıldığı kavga kamerada

Bursa’nın İnegöl ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi çivili sopayla darp edilerek, kafasından ve gözünden yaralandı. Kavga anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı..

Çivili sopaların kullanıldığı kavga kamerada

Bursa’nın İnegöl ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi çivili sopayla darp edilerek, kafasından ve gözünden yaralandı. Kavga anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Olay, dün akşam saat 20.00 sıralarında Mahmudiye Mahallesi Kasımefendi Caddesi üzerinde meydana geldi. Yağızhan Y. (30) ve babası Fahrettin Y. (61) ile husumetli oldukları öğrenilen Tolga Y. (30) ve Beytullah Y. (35) yolda denk geldiler. Çıkan kavgada yumruklar, tekmeler havada uçuştu. Kavgada Tolga Y. elindeki çivili sopayla Yağızhan Y.’ye (30) vurmaya başladı. Kavgayı çevredeki vatandaşlar ayırdı. Çivili sopayla darp edilerek kafasından ve gözünden yaralanan Yağızhan Y. ve hafif şekilde yaralanan babası Fahrettin Y., özel araçla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Kavgaya karışan Tolga Y. ve Beytullah Y. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Kavga anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Yapılan tetkiklerde sol gözünde görme işlevi kaybı olan Yağız Y. özel bir araçla Bursa Şehir Hastanesine sevk edildi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.