BURSA HABER
Giriş Tarihi : 23-01-2024 14:26

Büyükşehir’le sömestr dolu dolu geçecek

Bursa Büyükşehir Belediyesi, çocukların 2023-2024 eğitim öğretim yılının yarıyıl tatilini dolu dolu geçirebilmesi için eğitici, öğretici pek çok etkinliği barındıran “2. Sömestr Çocuk Kültür Sanat Etkinlikleri” programına start verdi..

Büyükşehir’le sömestr dolu dolu geçecek

Bursa Büyükşehir Belediyesi, çocukların 2023-2024 eğitim öğretim yılının yarıyıl tatilini dolu dolu geçirebilmesi için eğitici, öğretici pek çok etkinliği barındıran “2. Sömestr Çocuk Kültür Sanat Etkinlikleri” programına start verdi.
Çocuklar sömestr tatilinin keyfini doyasıya çıkarsın diye Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “2. Sömestr Çocuk Kültür Sanat Etkinlikleri” programının açılışı Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından “2. Sömestr Çocuk Kültür Sanat Etkinlikleri” çerçevesinde Rafadan Tayfa tiyatro gösterisinden sinema gösterimlerine, tiyatro oyunları ve illüzyon gösterilerinden gölge oyunu gösterilerine kadar çok sayıda atölye çalışmaları ile Bursalı çocukların eğlenceli bir sömestr tatili geçirmeleri hedefleniyor.
20 Ocak 2024 tarihinde başlayıp 4 Şubat 2024 tarihine kadar devam edecek olan etkinlik programı çerçevesinde 50 atölye çalışması, 14 gölge oyunu gösterisi, 15 illüzyon ve Karagöz Hacivat gösterisi, 3 sinema gösterimi, 8 tiyatro oyunu, 1 mangala turnuvası planlandı. Ayrıca sömestr dönemi boyunca Orhaneli, İznik, Karacabey, Keles, Yenişehir, Büyükorhan, Orhangazi ve Mustafakemalpaşa olmak üzere 8 ilçede toplam 24 seans gösteri gerçekleştirilecek.
Çok sayıda etkinliğin çocuklarla buluşacağı “2. Sömestr Çocuk Kültür Sanat Etkinlikleri” hakkında detaylı bilgiye www.bursakultursanat.com adresinden ulaşabilirsiniz.