BURSA HABER
Giriş Tarihi : 22-09-2023 08:58   Güncelleme : 22-09-2023 16:59

Bursatakip.com'dan Bursa Emniyet Müdürü Zaimoğlu’na ziyaret

Bursatakip.com İmtiyaz sahibi Abdullah Akay ve Alemdar Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi başkanı ve yönetimi , Bursa'ya yeni atanan Emniyet Müdürü Dr. Sabit Akın Zaimoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Bursatakip.com'dan  Bursa Emniyet Müdürü Zaimoğlu’na ziyaret

Ziyarette Bursatakip.com haber sitesi ile alakalı,hem Alemdar Mahallesi ve bölgesi ile alakalı, hemde yeni faaliyete başlayan Kadın Girişimi Kooperatifi başkanı Güner Koçak ve yönetimi faaliyetleri ile alakalı bilgilendirmelerde bulunarak görevinde de başarılar dilediler.

Oltulu olan Bursa Emniyet Müdürü Zaimoğlu, 1992 yılında Polis Akademisi'nden mezun oldu. Bursa, Diyarbakır, Konya ve Adana’da görev yaptı. Daha sonra Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ile Özel güvenlik, Çocuk şube ve Asayiş birimlerinde çalıştı.ABD, İngiltere, Hollanda, Malta, Çin, İran ve Birleşik Arap Emirliklerinde çeşitli inceleme görevlerde de bulunan Zaimoğlu, Yeraltı Yıkıcı Faaliyetler İle Mücadele, Temel İstihbarat, Lider Yöneticilik, Değişim ve Sürekli Gelişim Stratejileri, Yaşam Koçluğu, alanlarında eğitim de aldı. 

Öte yandan Zaimoğlu, yüksek lisans tezini Oltu Şura Hükümeti üzerine yazarak bu konuda da bir ilki gerçekleştirmişti.