BURSA HABER
Giriş Tarihi : 18-08-2021 11:34   Güncelleme : 18-08-2021 11:34

Bursa'nın tek kadın Sendika Başkanı'na Osmangazi Muhtarları'ndan hayırlı olsun ziyareti

Bursa'nın tek kadın Sendika Başkanı'na Osmangazi Muhtarları'ndan hayırlı olsun ziyareti

Türk Metal Sendikası Bursa Şube Başkanı Selda TEKMAN 'a Osmangazi Muhtarları, Yeni görevinden dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.Başarıları çalışmaları ile göz dolduran Türk Metal Sendikası Bursa Şube Başkanı Selda Tekman bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Selda Tekman yaptığı açıklamada :

Muhtarlar Mahallelerinin Uç beyleridir. Çocukluk dönemleri dahil yeri geldiğinde göz önüne alınarak seçilen muhtarlarımız insanlara güven vererek bireysel olarak kendi kişilikleri ile seçilmiş kişilerden oluşmaktadır. Ayrıca maddi zorluklara rağmen mahallesi ve vatandaşı için gecesini gündüzüne katıp koşturmaktalar. Böylesi güzel bir topluluğun hayırlı olsun ziyareti bizleri ziyadesiyle  memnun etmiştir.'' ifadelerini kullandı.


Muhtarlar ise Selda Tekman'ın  güler yüzlü ve güzel sözlü ev sahipliğinden dolayı memnuniyetini dile getirdiler. Bir temsilcilikten Kadın kolları Başkanlığına,sonrasında ise Şube başkanlığına kadar gelen Selda Tekman için  ''Tek kelime ile Gönül insanı olduğunu,günün insanı olmadığını; 
Buralara insanların kalbini kazanarak geldiğini bu nedenle başarı üstüne başarı elde ettiğini ,
Selda Tekman gibi hayatın her alanında aktif kadın girişimcilerin sayısının artması ni temenni ediyoruz dediler.