BURSA HABER
Giriş Tarihi : 25-05-2022 22:11   Güncelleme : 25-05-2022 23:05

Bursa'nın başarılı okuluna muhtarlardan teşekkür ziyareti!

Bursa'nın başarılı okuluna muhtarlardan teşekkür ziyareti!

Alemdar Mahallesi Muhtarı Abdullah Akay , Soğanlı Mahallesi Muhtarı Zeynep Yıldırım,  Sırameşeler Muhtarı Mustafa Ferik,  mahalleye ve bölgeye yaptığı başarılardan ve katkılardan dolayı , Bursa'da  başarıda zirveye ulaşan Sabiha Köstem Ortaokulu Müdürü Mehmet Aydemir'e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.


Sabiha Köstem Ortaokulu Müdürü Mehmet Aydemir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ''Sabiha Köstem Ortaokulu müdürü olarak 2015 yılında  göreve başladım. 8 yıllık zaman zarfında Okulu akademik sportif ve kültürel olarak en üst seviyeye çıkarmak için idare ve öğretmenlerimizle beraber büyük çabalar sarfettik. Bu zaman zarfında TEOG döneminde 4 yılda 8 Türkiye birincisi, yaklaşık 800 öğrenciyi Anadolu liselerine ve Fen liselerine yerleştirdik. 

Okulumuzu 70.sıradan Bursa'da ikinci sıraya oturttuk. Daha sonra ki 4 yılda ise başarılarımız artarak devam etti. Yeni bir sınav sistemi ile karşı karşıya kaldık. Hiç bocalamadan başarılarımız devam etti. Bu dönemde de son iki yılda yüzde 0 ile yüzde 1'lik dilime 11 öğrencimiz girdi ve Bursa'da bu alanda 1.sıraya yerleştik. İnşallah başarılarımız önümüzdeki yıllarda da artarak devam edecektir.

Sportif faaliyetlerde ise okulumuz 2015 yılına kadar hiçbir spor dalında ulusal bir müsabakaya katılamadığı halde 2015 ile 2020 yılları arasında Sabiha Köstem Ortaokulu 30 ilde Türkiye finallerine kadar yükseldi. 

Futbol,voleybol ve  atletizm gibi alanlarda Sabiha Köstem Ortaokulu kendisini Türkiye'de ve Bursa'da ön plana çıkarmıştır. 

Kültürel olarak ise 2016 yılında açtığımız 250 metrekare kütüphane , velilerimizin toplantı salonları, tiyatro ve konferans salonlarımızda öğrencilerimizi kültürel olarak en üst seviyeye çıkarmak için çaba sarfettik. Bu kulvarda da çok büyük yol katettik. Okulumuz bölgesinde ve Bursa'da adından söz ettiren bir okul haline geldi. 

Bu başarıda bize desteklerini esirgemeyen herzaman yanımızda olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Gürhan Çokgezer'e ,  idareci ve öğretmenlerimize  yürekten teşekkür ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

Bölge muhtarları olarak Alemdar Mahallesi Muhtarı Abdullah Akay, Soğanlı Mahallesi Muhtarı Zeynep Yıldırım, Sırameşeler Mahallesi Muhtarı Mustafa Ferik  bölgeye eğitim ve sportif başarılardan dolayı büyük katkılar sağlayan Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer ve Sabiha Köstem okul Müdürüne teşekkür dileklerini ilettiler.