BURSA HABER
Giriş Tarihi : 25-10-2023 11:09

Bursa’da terörle mücadele çerçevesinde bilgilendirme etkinliği düzenlendi

Bursa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, ’bilgilendirme ve önleme faaliyetleri’ dahilinde “El Ele Güvenli Geleceğe” projesiyle üniversite kampüslerinde, öğrencileri propagandalara karşı bilinçlendirmek için stant kurdu..

Bursa’da terörle mücadele çerçevesinde bilgilendirme etkinliği düzenlendi

Bursa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, ’bilgilendirme ve önleme faaliyetleri’ dahilinde “El Ele Güvenli Geleceğe” projesiyle üniversite kampüslerinde, öğrencileri propagandalara karşı bilinçlendirmek için stant kurdu.
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, bilgilendirme ve önleme faaliyetleri çerçevesinde üniversite kampüslerinde propagandalara karşı stant kurdu. “El Ele Güvenli Geleceğe” projesi dahilinde Bursa Teknik Üniversitesi, Bursa Uludağ Üniversitesi ve Mudanya Üniversitesi’nde stant kuran polis ekipleri, gençleri terör propagandalarına karşı bilinçlendirmek, terör örgütlerinin amaçları, faaliyetleri ile hedefleri hakkında aydınlatmak ve polis-öğrenci ilişkilerini güçlendirmek hedefiyle hareket ediyor. Toplamda 20 bin 540 üniversite öğrencisi ile birebir iletişim kuran ekipler, bilgilendirme içerikli broşür dağıtıp, su, kek ikram ederek, defter ve kalem hediye etti.
İl Emniyet Müdürlüğü bilgilendirme ve önleme faaliyetleri çerçevesinde yürütülen çalışmalarla illegal yapılara karşı mücadelenin aralıksız devam edeceği bildirildi.