BURSA HABER
Giriş Tarihi : 12-06-2023 08:50   Güncelleme : 13-06-2023 20:47

Bursa'da Sırameşeler mahallesinin doğalgaz isyanı!

Bursa'nın Osmangazi İlçesine bağlı Sırameşeler mahallesinde sorunlar bitmiyor. Mahalleli, doğalgaz ve altyapının yetersiz oluşundan şikayetçi. Sadece 4 sokağında doğalgaz bulunmayan mahalle sakinleri bu durumu, BURSAGAZ binası önünde protesto etti.

Bursa'da Sırameşeler mahallesinin doğalgaz isyanı!

Osmangazi İlçesine bağlı Sırameşeler Mahallesi'nin doğalgaz sorunu çözülmüyor. Mahallesi sakinleri, doğalgaz hattının çevre sokaklarda olmasına rağmen, kendi sokaklarında olmamasından şikayetçi. Mahalleli, odun ve kömür maliyetinden, hava kirliliğinden dert yanıyor.

Doğalgaz hattının, yağmur suyunun gideceği bir altyapı olmadığını belirten mahalle sakini , "Eylül ayından itibaren doğalgaz olmayan mahallelerin sorunlarının çözüleceğini söylediler. Doğalgaz sadece 4-5 sokakta yok, diğer sokaklarda var" diye konuştu.

Konu ile alakalı konuşan diğer bir mahalle sakini ise şöyle konuştu: Bursagaz'a gittim doğalgazın geleceğini söylüyorlar ancak ne zaman geleceği belli değil. Doğalgaz sokağımızın başından geçmesine rağmen bize halen doğalgaz gelmedi, çok mağduruz.