BURSA HABER
Giriş Tarihi : 20-12-2022 01:29   Güncelleme : 21-12-2022 12:35

Bursa PTT Başmüdürü Çiğdem Çakır'a anlamlı ziyaret

Bursa PTT Başmüdürü Çiğdem Çakır'a anlamlı ziyaret

Bursa'nın yetiştirdiği 22 senelik PTT ailesindeki tecrübesi ile  yıllarca dışarıda hizmet eden ve doğduğu yer olan Bursa'ya gelerek Özlüce PTT müdrlüğünden sonra , PTT Başmüdürlüğüne vekaleten  değer katan Çiğdem Çakır'a yine Bursa için hizmet eden Alemdar Mahallesi Muhtarı Abdullah Akay, Sırameşeler Mahalle Muhtarı Mustafa Ferik ,  Ak Parti Alemdar Mahalle Başkanı Salih Kılıç, Ak Parti Alemdar Mahallesi Kadın Kolları Başkanı Güner Koçak ve yönetimi ile anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Gerçekleştirilen ziyarette Alemdar ve Sıramaşeler Mahallesinin sorunlarını dinleyen Çiğdem Çakır, bir süre önce kaldırılması gündeme gelen Alemdar Mahallesi sınırları içerisinde bulunan postane ile ilgili olarak '' Alemdar Mahallesinde bulunan postanenin, sizlerin ve mahalle halkının  talepleri nedeniyle postane mevcut yerinde  hizmet vermeye devam edecek. Bugün itibariyle Alemdar Mahallesi'ndeki PTT Şubemizin kaldırılması gündemimizden sizlerin aracılığıyla kalkmış oldu.''dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Çiğdem Çakır Alemdar ,Sırameşeler ve Soğanlı Mahallesine bir de müjde verdi. Çakır Sözlerine şöyle devam etti : ''Bende Bursalı bir kardeşiniz olarak devletimizin PTT çalışanları ile vermiş olduğu hem uygun hemde kaliteli PTT KARGO, Havale İşlemleri ,Hesap İşlemleri ,Pttkart & Pttmatik, Bankacılık İşlemleri, Tahsilat İşlemleri ,Ödeme İşlemleri ,HGS Sigortacılık İşlemleri ,Diğer Ticari İşlemler ve  PTT Akıllı Esnaf  hizmetlerini Alemdar'a yakın ama Soğanlı bölgesinde yeni bir yapı olan 3 katlı bir binada sizlerin ve Soğanlı Muhtarı Zeynep Yıldırım ın aracılığıyla hizmet vereceğini mahalle sakinlerine iletmek isterim. Hatta ilerleyen günlerde el ele vererek mahallelerimizde Sivil Toplum Kuruluşlarınıda bilgilendirerek PTT'nin kaliteli, herkesten ucuz , hızlı ve güvenilir hizmetini bilmesini istiyoruz'' dedi.

Ziyaret sonrası herkesin memnun kaldığı bir konuşma sonrası mahalle muhtarları ve Siyasi Parti'nin temsilcileri Baş Müdür vekili Çakır'a güler yüzlü ve güzel sözlü  evdahipliğinden dolayı güzel temennileri ile  başarılı çalışmalarının devamını dileyerek  ayrıldılar.