ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 24-10-2023 12:48

Bursa polisi uyuşturucu madde ve silah ele geçirdi

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri düzenli olarak yaptıkları uygulamalarda ruhsatsız silah ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdi..

Bursa polisi uyuşturucu madde ve silah ele geçirdi

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri düzenli olarak yaptıkları uygulamalarda ruhsatsız silah ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdi.
Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde, çevik kuvvet, KOM, güvenlik, TEM, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri, Osmangazi ilçesi Çekirge Bölgesi ile Demirkapı Mahallesi’nde yapılan sabit yol ve Motosikletli Polis Timlerinin sabit ve hareketli uygulamalarında 710 şahsın UYAP sorgusu yapıldı.
Üzerlerinde uyuşturucu madde, ruhsatsız silah, kurusıkı silah, bıçak, fişek bulunan ve çeşitli suçlardan aranmaları olan toplam 14 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların üzerlerinde yapılan aramalarda; 3 adet ruhsatsız silah, 18 adet fişek, bir adet kurusıkı silah, bir adet bıçak, bir gram metamfetamin,15,85 gram skunk,5 gram esrar,13,5 gram kokain ele geçirildi.
Ayrıca yapılan uygulamada 276 araç kontrol edilerek, 23 araç sürücüsüne toplam 43 bin 414 lira idari para cezası uygulandı.