BURSA HABER
Giriş Tarihi : 22-05-2023 16:04   Güncelleme : 22-05-2023 18:27

Bursa Çimento Fabrikası Ortaokulu öğrencilerinden özel yıl sonu sergisi

Bursa Çimento Fabrikası Anaokulu ve Ortaokulu olarak öğrencileri yıl sonu görsel sanatlar sergisi hazırlandı.

Bursa Çimento Fabrikası Ortaokulu öğrencilerinden özel yıl sonu sergisi

Konu ile ilgili Okul Müdürü Turgay Çetinkaya tarafından yapılan açıklamada, “Bursa Çimento Fabrikası  Anaokulu ve Ortaokulu olarak öğrencilerimizin katkılarıyla Yıl Sonu  Görsel Sanatlar Sergisi hazırladık.
Sergimiz, 
İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlerimizin, eğitim sendikası başkanlarının, okul müdürlerinin,mahalle muhtarımızın, okulumuz öğretmen, öğrenci ve velilerinin katılımlarıyla Kent Meydanı Avm'de Görsel Sanatlar sergimizi açtık. Sergimizde okulumuzun değişen ve gelişen yüzünü sunmaya gayret ettik.Atılımlarımıza bir yenisini daha eklemek istedik. Evlatlarımızın yıl boyunca yaptıkları resimlere ve etkinliklere yer verdik. Sergimiz "Anaokulu ve Ortaokul" bölümleri olarak 2 ayrı kategoride sergiseverlerin beğenisine sunuldu. Sergideki eserlerin her biri öğrencilerin benzersiz sanatsal vizyonunu yansıtıyor. Bu Sergi öğrencilerimizin sanatla olanla ilişkilerini keşfetmelerine ve kendilerini ifade etmelerine imkan verdi.  Aynı zamanda sanatın güzelliği ve önemi hakkında düşünmeye teşvik etti. Her yaştan ziyaretçinin ilgisini çekecek olan sergimiz tüm çocukların gayret gösterdiğinde neler başarabileceğinin görülmesi açısından büyük önem taşıyor. 
BCFOO AİLESİ olarak amacımız:
Doğan CÜCELOĞLU'nun da dediği gibi, 
"Mükemmel değil, merhametli çocuklar, karıncaları ezmeyen, Ağaç dallarını kırmayan, çiçekleri ezip geçmeyen, sevgiyi hissetmeyi ve hissettirmeye bilen çocuklar yetiştirmek. "
Dikkat çekmek istediğimiz mesele:
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi "Bir milletin sanat yeteneği güzel sanatlara verdiği değerle ölçülür."
 Emek veren tüm ögretmenlerime ve öğrencilerime teşekkür ederim.” dedi