KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 29-02-2024 12:24

″Bir Baba Hamlet″ Biletinial MOİ Sahne’de

Sebastian Seidel’in özgün metni, Yücel Erten’in usta işi çevirisi ve Baba Sahne’nin babacan yorumuyla sahneye uyarlandı. Şevket Çoruh ile Günay Karacaoğlu’nun oyunculuğu ve Emrah Eren yönetmenliğiyle tiyatro ziyafeti niteliğindeki 8 ödüllü "Bir Baba Hamlet”, 14 Mart Perşembe günü Biletinial MOİ Sahnede izleyici ile buluşacak..

″Bir Baba Hamlet″ Biletinial MOİ Sahne’de

Sebastian Seidel’in özgün metni, Yücel Erten’in usta işi çevirisi ve Baba Sahne’nin babacan yorumuyla sahneye uyarlandı. Şevket Çoruh ile Günay Karacaoğlu’nun oyunculuğu ve Emrah Eren yönetmenliğiyle tiyatro ziyafeti niteliğindeki 8 ödüllü "Bir Baba Hamlet”, 14 Mart Perşembe günü Biletinial MOİ Sahnede izleyici ile buluşacak.
Şevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu’nun birlikte rol aldığı "Bir Baba Hamlet" oyunu, izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. 14 Mart Perşembe saat 20.30’da Biletinal MOİ Sahne’de performans sergileyecek 8 ödüllü oyunun biletleri Biletinal’da satışa çıktı.
Sebastian Seidel’in kaleme aldığı, Yücel Erten’in dilimize çevirdiği oyunun yönetmen koltuğunda Emrah Eren oturuyor. Sahne ve kostüm tasarımını Barış Dinçel’in, ışık tasarımını Yakup Çartık’ın, hareket düzenini Işıl Zeynep’in yaptığı oyunun müzikleri, Can Şengün’ün, eskrim koreografisi Deniz Özmen’in, şarkı sözleri ise Faruk Üstün’ün imzasını taşıyor.