KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 08-01-2024 12:23

Bigo Live Ödülleri, Las Vegas’ta gerçekleştirilecek

Bigo Live, beşinci kez düzenlediği geleneksel etkinliği ‘BIGO Ödülleri Galası’nı 16 Ocak 2024’te Las Vegas’ta gerçekleştirecek..

Bigo Live Ödülleri, Las Vegas’ta gerçekleştirilecek

Bigo Live, beşinci kez düzenlediği geleneksel etkinliği ‘BIGO Ödülleri Galası’nı 16 Ocak 2024’te Las Vegas’ta gerçekleştirecek.
Küresel canlı yayın platformu Bigo Live, beşinci kez düzenlediği geleneksel etkinliği olan "BIGO Ödülleri Galası’nı" 16 Ocak 2024 tarihinde Las Vegas’ta gerçekleştirecek. ABD’de ilk kez gerçekleştirilen bu etkinlikte, yayıncılar, dünya genelindeki olağanüstü içerik üreticilerini onurlandırmak ve canlı yayının gelişen teknolojisi ile endüstriye ve küresel sosyal topluluklara olumlu etkisini sergilemek için bir araya gelecekler.
BIGO Technology Başkanı James Wang, "BIGO Ödülleri Galası, yayıncılarımızın, kullanıcılarımızın, çalışanlarımızın ve ortaklarımızın ortaya koyduğu emeği kutlamayı amaçlamaktadır. Bu etkinlik, canlı yayının dönüştürücü gücünün bir kanıtıdır ve platformumuzda yayı n yapan çeşitli yetenekleri ve hikayeleri ve kişileri sergilemektedir. Misyonumuz, dünya genelindeki kullanıcılara yeteneklerini ifade etme ve dünya çapında l bir izleyici kitlesiyle bağlantı kurma konusunda yardımcı olmak ve anlamlı ilişkiler e öncülük etmektir” dedi.