BURSA HABER
Giriş Tarihi : 07-05-2021 17:24   Güncelleme : 07-05-2021 17:24

Başkan Gürkan’dan Kadir Gecesi Mesajı

AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Gürkan, Ramazan Ayı’nın paylaşma ve kardeşlik ruhu ile kimse mağdur edilmeden, devlet ve millet el ele pandeminin olumsuzluklarının en kısa sürede atlatılacağına olan inancını dile getirdi.

Başkan Gürkan’dan Kadir Gecesi Mesajı

AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Kuran-ı Kerim’in Hz. Cebrail tarafından Hz. Muhammed’e (S.A.V.) indirilmeye başlandığı gece olan ve Ramazan Bayramı’nın müjdecisi Kadir Gecesi’nin tüm İslam Alemi ve insanlığa hayırlar getirmesini diledi. Başkan Gürkan, tüm dünyanın zorlu bir sınavdan geçtiği bugünlerde yaşadığımız Ramazan Ayı’nın birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, pandeminin getirdiği olumsuzlukları hep birlikte yenmemize vesile olacağına olan inancını dile getirerek. Gürkan, “Tüm dünya ile birlikte yaşadığımız bu zor günlerde devletimizin ve Hükümetimizin verdiği basiretli kararlar, halkımızın, esnafımızın, üreticimizin yanında olan duruşu ve milletimizin devletimize güvenerek tedbirlere sıkı sıkıya bağlanması ile çok şükür ki dünya genelinde  Covit19 salgınını mümkün olan en az hasarla bertaraf etmeye çalışan ülkelerden biriyiz. Bu durumda Hükümetimizin özellikle sağlık ve ekonomi alanında ülkemizin geleceği adına doğru adımlar attığını bir kez daha göstermektedir” dedi.

Başkan Gürkan, Bursa geneline bakıldığında tam kapanma sürecinin Bursa’da vaka ve ölüm oranlarında gözle görülür bir düşüş yaşandığını belirterek, yerinde ve zamanında alınan ve uygulanan bu kararla salgınla mücadele anlamında önemli bir adım atıldığını vurguladı. Gürkan, Ramazan Ayı’nın paylaşma ve kardeşlik ruhu ile Hükümetin destek programları ile birlikte Vefa Sosyal Destek  Ekipleri, belediyeler ve yanı sıra sivil toplum örgütlerinin yürüttükleri çalışmalarla 81 ilde olduğu gibi Bursamızda da şehrin her noktasındaki ihtiyaç sahiplerine ulaşıldığının altını çizdi.

Başkan Davut Gürkan, bu azim ve kararlılıkla devlet, millet el ele eski sağlıklı günlere en kısa zamanda dönüleceğine olan inancını vurgulayarak, şunları söyledi:

“İnşallah idrak edeceğimiz Kadir Gecemiz ve önümüzdeki günlerde kutlayacağımız Ramazan Bayramımız yeniden bir ve beraber olacağımız günlere dönmemize vesile olacaktır. Bursalı hemşerilerimizin tüm süreç boyunca yaptıkları gibi sağlıkları açısından dikkatli ve sabırlı olmalarını diliyorum. Bu vesile ile Kadir Gecesi’nin ve Ramazan Bayramı’nın Bursamıza, ülkemize, İslam Alemi’ne ve insanlığa sağlık, huzur ve hayırlar getirmesini diliyorum.”