KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 27-12-2023 12:49

Aşık Shakespeare, dev kadrosu ile Türkiye’de ilk defa tiyatro sahnesinde

"En İyi Film" dahil 7 dalda Oscar kazanan kült film "Aşık Shakespeare (Shakespeare in Love)" Türkiye’de ilk defa tiyatro sahnesinde olacak. Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu, Piu Entertainment ve Zorlu PSM ortak yapımı Aşık Shakespeare’in biletleri Biletinial’da satışa sunuldu..

Aşık Shakespeare, dev kadrosu ile Türkiye’de ilk defa tiyatro sahnesinde

"En İyi Film" dahil 7 dalda Oscar kazanan kült film "Aşık Shakespeare (Shakespeare in Love)" Türkiye’de ilk defa tiyatro sahnesinde olacak. Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu, Piu Entertainment ve Zorlu PSM ortak yapımı Aşık Shakespeare’in biletleri Biletinial’da satışa sunuldu.
Yüksek enerjisi, komedisi ve romantizmiyle dikkat çeken ve sahnelendiği tüm ülkelerde kapalı gişe oynanan "Aşık Shakespeare", Serdar Biliş rejisi ve sahne üstünde 40, sahne arkasında 30 olmak üzere toplam 70 kişilik dev kadrosu ile Türkiye’de ilk defa tiyatro sahnesinde.
Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu (William Shakespeare) ve Nezaket Erden’in (Viola) üstlendiği; Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu, Piu Entertainment ve Zorlu PSM ortak yapımı "Aşık Shakespeare", sıra dışı rejisi ile sezon boyunca Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde izlenebilecek. 6 ve 7 Ocak olmak üzere 2 gün üst üste icra edilecek bu özel performansın biletleri ise Türkiye’nin lider ve en kapsayıcı online etkinlik platformu Biletinial’da satışa çıktı.