BURSA HABER
Giriş Tarihi : 21-11-2023 00:37   Güncelleme : 21-11-2023 00:53

Ali Altınoğlu Osmangazi Belediye Başkanlığına aday adayı oldu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Tarihi Kültürel Miras Şube Müdürü Ali Altınoğlu, AK Parti'den Osmangazi Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Ali Altınoğlu Osmangazi Belediye Başkanlığına aday adayı oldu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Tarihi Kültürel Miras Şube Müdürü Ali Altınoğlu, AK Parti'den Osmangazi Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Ali Altınoğlu, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığında düzenlediği basın toplantısıyla AK Parti Bursa Osmangazi Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Osmangazi Belediye Başkanı Aday Adayı Ali Altınoğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle;

"Rabbim’in izniyle çıkmış olduğum bu yolda; Doğduğum, büyüdüğüm, yaşadığım kadim ilçemiz Osmangazi’ye, bilgi ve tecrübelerimi de dikkate alarak şehrime hizmet etmek adına Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn.Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde Adalet ve Kalkınma Partimizden Osmangazi Belediyesi Başkan aday adayı olarak dosyamızı Osmangazi İlçe Başkanımız Sn.Adnan Kurtuluş ve yönetimine teslim etmiş bulunmaktayız.

Tüm kamuoyuna saygılarımla arz ederim. " ifadelerini kullandı.

ALİ ALTINOĞLU KİMDİR?

Ali ALTINOĞLU. 1982 yılında, Orhanelili ve Mustafakemalpaşalı bir ailenin evladı olarak Bursa İli, Osmangazi İlçesinde dünyaya geldi.

Merinos İlkokulu, Emine Hasan Özatav İlköğretim Okulu ve Bursa Atatürk Lisesi’nde eğitimimi tamamladıktan sonra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği (2003) ve Makine Mühendisliği (2004) bölümlerinden mezun oldu.

2004-2005 yıllarında askerlik görevini yedek subay olarak tamamladı.

Evli ve iki çocuk babası olan Ali Altınoğlu, İş hayatında bir süre serbest çalıştıktan sonra 2009 yılında Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde çalışmaya başladı.

8 yıl Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Yol İşleri Şube Müdürlüğünde Kontrol Mühendisi olarak görev yaptıktan sonra 2018 yılından itibaren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Tarihi Kültürel Miras Şube Müdürü olarak çalışmalarına devam etti.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Osmangazi Belediyesi Başkan Aday Adayı olabilmek üzere Memuriyet hayatına ara veren Ali Altınoğlu, Bursa’nın etkin hemşehri derneklerinden DAĞDER’de uzun yıllar Başkan yardımcılığı ve Başkan Vekilliği görevlerini üstlendi.