BURSA HABER
Giriş Tarihi : 13-04-2022 22:32   Güncelleme : 13-04-2022 23:29

Alemdar ve Sırameşeler'de yollar köstebek yuvası gibi!

Bursa Osmangazi ilçesine bağlı Alemdar ve Sırameşeler mahallesinde ki yollar Bursagaz'ın eksik çalışmalarından dolayı köstebek yuvası gibi delik deşik durumda bulunuyor. Vatandaşlar, Bursagaz'a tepki göstererek yapılan eksik çalışmaların biran önce tamamlanmasını istedi. 

Alemdar ve Sırameşeler'de yollar köstebek yuvası gibi!

Osmangazi ilçesi Alemdar ve Sırameşeler mahallesinin yolları, vatandaşların tepkisini çekti. Köstebek yuvasını andıran yollar nedeniyle mağduriyet yaşayan vatandaşlar sert tepki gösterdi.


Konu ile ilgili konuşan mahallle sakinleri : '' Bursagaz Şirket yetkililerinin aranmasına rağmen  kimse bu sorunla ilgilenmiyor,bıktık BURSAGAZ'ın işleri yarım yamalak yapmasından.Burası mahallemizin en işlek noktalarından biri, minibüs ve servis araçlarının işlediği bu sokakta böyle bir rezilliği yapıp gidiyorlar. Sonrada arıyorum gelmiyorlar.  Burada yaşayanlar büyük mağduriyet içinde. BURSAGAZ yetkililerine sesleniyoruz ;yarım yapılan işlerini bitirip  yollarımızı düzeltsinler.Bu sorunun çözülmesini yetkililerden istirham ediyoruz..'' açıklamasını yaptı.