BURSA HABER
Giriş Tarihi : 10-09-2023 22:37   Güncelleme : 11-09-2023 00:14

AK Parti Osmangazi Kadın Kolları Başkanı Dilşad Kafadar muhteşem çalışmalara imza atıyor!

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez'in talimatıyla, Kadın kolları başkanı Dilşad Kafadar  Osmangazi'de muhteşem çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

AK Parti Osmangazi Kadın Kolları Başkanı Dilşad Kafadar muhteşem çalışmalara imza atıyor!

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez tarafından parti içerisinde her kapıyı çalarak gönüllere dokunulması için verdiği bu görevi hakkıyla yerine getiren Başkan Dilşad Kafadar muhteşem çalışmalara imza atarak adeta Osmangazi'nin parlayan yıldızı oldu.

AK Parti Osmangazi Kadın Kolları Başkanı Dilşad  Kafadar, Osmangaz İlçesinde bulunan Alemdar Mahallesi Başkanı Güner Koçak ve ekibiyle birlikte her sokakta en az bir sokak temsilcisi oluşturarak  her sokağa 15 dakikada ulaşabilme imkanı oluşturdu.


Sokak temsilcileri, sokaklarında hastaları ve engellileri , varsa ihtiyaç sahibi aileleri yaşlı olup kimsesi olmayanları tespit ederek  mahalle başkanı Güner Koçak ve ekibine bildiriyor.
Onlarda gelen bilgileri yerinde inceleyerek İlçe Başkanı Dilşad Kafadar ile iletişime geçerek tüm taleplerini ve ihtiyaçlarını karşılama yönünde çalışmalarına hız vererek yerinde çözüm üretiyorlar.


AK Parti Osmangazi ilçe Başkanı Ufuk Cömez'e,  bu performansı sağlayan mahalle başkanına  ve ekibine  kadın kolları Başkanı Dilşad Kafadar'ın önerisi ile Kooperatif kurmalarını da sağlayarak devam etmeleri için gerekli desteği sağladılar.


Osmangazi İlçesine bağlı  Alemdar Mahallesi Kadın Kolları başkanı Güner Koçak ve ekip arkadaşları Alemdar Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifini resmi olarak kurdu. Yakın zamanda AŞEVİ kurmak için proje çizip,  yer kiralayıp Ticaret İl Müdürlüğüne de resmi  başvurularını yaptılar.


Sadece Alemdar Mahallesinde değil daha geniş bir bölgede  ihtiyaç sahiplerine ve yaşlılara yemek desteği vermek için çalışmalarını sürdürüyorlar.


Saymakla bitiremeyeceğimiz enerji ve çalışmalarından biride Ülkemizin zor zamanlar geçirdiği DEPREM sonrası sadece Alemdar Mahallesinde, deprem bölgesinden gelen 45  depremzede aileye gıda ve barınma desteği sağladılar.


METRUK durumdaki ve kullanılabilir binaların ev sahipleri ile irtibata geçerek bu binaları oturulabilir hale getirip hem depremzede ailelere konaklama imkanını hemde sıkıntılı durumdaki binalara yerleşim imkanı sağlayarak bölgeye huzur anlamında da katkı sağladılar.


Kısa zamanda büyük işlere imza atan bu ekip vatandaş ile siyasiler arasında her konuda köprü kurarak vatandaşa hizmet götürmeyi başardı.


Böylesi örnek bir çalışmaya öncülük eden İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilşad Kafadar'a tam destek veren AK Parti Osmangazi  İlçe Başkanı Ufuk Cömez'e , Alemdar Kadın Kolları başkanı Güner Koçak teşekkür ziyaretinde bulunmak üzere ekibi ve sokak temsilcileri ile birlikte hazırlık yaptıklarını gelen bilgiler arasında öğrenmiş olduk.


Vatandaşa hizmet etme konusunda örnek çalışmalara imza atan bu ekibin hem ailelerinden hemde zamanlarından fedakarlık yaparak bu çalışmaları ortaya koyması diğer ilçelerde de ses getirdi.


Aldığımız duyumlara göre KADINIZ BİZDE VARIZ Projesi ile eşlerine evlerinde destek olmak isteyen tüm bayanlarada evlerinde iş imkanı sağlamak için seferber olmuşlar.

Bu inanılmaz çalışmalar ile Gönüllere dokunmakla kalmıyor.
Huzurlu bir yaşam kalitesinede destek katmış oluyor.