BURSA HABER
Giriş Tarihi : 30-04-2024 21:11   Güncelleme : 30-04-2024 21:29

Abdullah Akay'dan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık'a ziyaret

Abdullah Akay'dan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık'a ziyaret

Bursatakip.com İmtiyaz sahibi  Abdullah Akay, 31 Mart Yerel Seçimlerinden büyük bir zaferle çıkan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık'ı makamında ziyaret  ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında Başkan Işık, Gürsu halkının takdirinin kendileri için önemini vurgulayarak, yeni dönemde de aynı azim ve kararlılıkla hizmetlerine devam edeceklerini belirtti. Önceki dönemde başlanan ve tamamlanması gereken projelerin yanı sıra yeni projelerle de Gürsu'yu daha ileriye taşımayı hedeflediklerini ifade etti.

Başkan Işık, yapılan ve devam eden projeleri detaylarıyla aktararak, Gürsu halkına daha iyi bir yaşam sunmak için yapılan çalışmaları anlattı. Gençlere yönelik projeler, sosyal ve kültürel etkinlikler gibi birçok yeniliğin de bu dönem çalışmalarına ekleneceğini vurgulayarak,Gürsu'nun yaşam kalitesinin daha da artacağını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursatakip.com İmtiyaz sahibi Abdullah Akay ise, Gürsu'nun tanıtımı ve kalkınması sürecindeki medyanın önemine vurgu yaparak, belediye ile medya arasında daha sıkı bir iş birliği yapılması gerektiğini ifade etti.