KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 19-07-2021 20:25   Güncelleme : 19-07-2021 20:41

A-PLAS ‘ARİF AĞAOĞLU KOROSUNDAN’ HUZUREVİ SAKİNLERİNE BAYRAM ÖZEL KONSERİ

  A-Plas Otomotiv Firması Kurucusu Merhum Arif Ağaoğlu’nun Kültür ve Sanata verdiği değeri yaşatmak adına fabrika çalışanları tarafından kurulan ‘Arif Ağaoğlu Korosu’ pandemi kısıtlamaları sonrasında konser faaliyetlerine devam ediyor.

A-PLAS ‘ARİF AĞAOĞLU KOROSUNDAN’ HUZUREVİ SAKİNLERİNE BAYRAM ÖZEL KONSERİ

Son olarak Nilüfer ilçesinde bulunan İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’nde Şef Hamit Gazigil yönetiminde düzenlenen Türk Halk Müziği Konseri, Huzurevi sakinleri tarafından büyük ilgi topladı.


İlden ile dilden dile Türküler Projesiyle; Van yöresinden Denizli’ye, Rumeli’den Azerbaycan’a dek koro ve solo okunan Türkülerle huzurevi sakinleri unutulmaz bir gün yaşadı.
Konserde mikrofona geçen bazı Huzurevi Sakinlerinin okuduğu Türküler hem hüzünlü hem de eğlenceli anlar yaşattı.  Programın sonunda tüm huzurevi sakinleriyle bayramlaşan fabrika çalışanları alkışlarla ödüllendirildi. 
 Pandemi kısıtlamaları sonrası ilk kez seyircili konser faaliyetinin yapıldığını dile getiren A-Plas Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Ağaoğlu, bu tür etkinliklerin öncelikle fabrika çalışanları içerisinde büyük bir motivasyon kazandırdığını, yapılan konserlerle sosyal sorumluluk bilincininse yerine getirildiğin ifade etti.