Yazarlar Video Galeri Rehber İlanlar Anket Gazeteler İletişim RSS
Bursa Takip Haber  |  Haberiniz olsun
  • BURSA HABER
  • BURSASPOR
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • ASAYİŞ
  • SİYASET
  • SPOR
    • FUTBOL
    • BASKETBOL
    • TENİS
    • VOLEYBOL
  • EĞİTİM

Kategoriler
  • BURSA HABER
  • BURSASPOR
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • ASAYİŞ
  • SİYASET
  • SPOR
  • EĞİTİM
  • DÜNYA
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • KÜLTÜR - SANAT
  • YEREL
  • RÖPORTAJ
  • GENEL
Uygulamalar
  • Yazarlar
  • Video
  • Galeri
  • Rehber
  • İlanlar
  • Anket
  • Namaz
  • Gazeteler
  • Sitene Ekle
  • Puan Durumları
  • Mail Bülteni
  • RSS
Diğer Sayfalar
  • Canlı Yayın
Kurumsal
  • İletişim
  • Künye
  • Yayın İlkeleri
  • Kurallar
  • Gizlilik
  • Kullanıcı Sözleşmesi
  • Veri Politikası
SONDAKİKA
17:02 Cumhuriyet Kupası’nın şampiyonu üst üste ikinci kez 9 Eylül FK oldu
16:56 Eski Ulaştırma Bakanı Denizolgun’un ölümüne ilişkin davada doktora 2 yıl 6 ay hapis cezası
16:54 Bostancı’da otobüs içinde yolcularla tartışıp biber gazı sıkan şüpheli gözaltına alındı
16:50 İstanbul Valisi Gül’den kurumlara tasarruf çağrısı
16:40 Avcılar’daki bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, şüpheli tutuklandı
16:39 Eski Ulaştırma Bakanı Arif Ahmet Denizolgun’un ölümüne ilişkin, Doktor Nurettin Demirkol ’yalan tanıklık’ suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sanığın yaşı gerekçesiyle tahliyesine hükmedildi.
16:37 Bakan Göktaş: "Aileyi güçlendirmek için tüm alanlar aile dostu olmalı"
16:30 Körfez’de liseliler Cumhuriyet Kupası için koştu
16:29 Kocaeli’de 29 Ekim’de toplu ulaşım ücretsiz olacak
16:26 Balıkesir Büyükşehir’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na coşkulu kutlama
  1. Anasayfa
  2. BURSA HABER
  3. 2 kişinin kamyonda yanarak can verdiği kazada sürücü hakkında karar verildi

2 kişinin kamyonda yanarak can verdiği kazada sürücü hakkında karar verildi

Bursa’da geçen sene meydana gelen kazada, kontrolden çıkan kamyon bariyerleri aşarak trafik levhasına çarpmış, alev alan kamyondan 2 kişi fırlayarak ağır yaralanırken, 2 kişi ise araç içinde yanarak feci şekilde hayatını kaybetmişti. Mahkeme heyeti, kamyon sürücüsünün 1 yıl 11 ay 11 gün cezalandırılmasına karar verdi.. Bursa’da geçen sene meydana gelen kazada, kontrolden çıkan kamyon bariyerleri aşarak trafik levhasına çarpmış, alev alan kamyondan 2 kişi fırlayarak ağır yaralanırken, 2 kişi ise araç içinde yanarak feci şekilde hayatını kaybetmişti. Mahkeme heyeti, kamyon sürücüsünün 1 yıl 11 ay 11 gün cezalandırılmasına karar verdi. Kaza, geçtiğimiz sene şubat ayında saat 06.30 sıralarında İstanbul-Bursa-İzmir otoyolu Doğanköy mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ömer Faruk Erkoyuncu idaresindeki et yüklü 34 NGG 57 plakalı kamyon, sürücüsünün henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle önce yol kenarındaki bariyerlere çarptı, daha sonra bariyerleri aşan kamyon trafik tabelalarının direğine çarparak alev aldı. Çarpmanın etkisiyle sürücü Ömer Faruk Erkoyuncu ve yanında bulunan Murat Kalbayır yola uçtu. Kamyonun yatak kısmında bulunan Selahattin Kanay ve Erkin Şeydanur ise alev alan kamyonun içerisinde sıkıştı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri başka bir kazanın yaşanmaması için yolda güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de alev topuna dönen kamyona müdahale etti. İtfaiye ekipleri yangını yaklaşık yarım saat müdahale sonucu söndürdü. Çarpışmanın etkisiyle yola fırlayan Murat Kalbayır ve Ömer Faruk Erkoyuncu, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalelerin ardından Bursa Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Alev alan kamyonun içinde sıkışarak çıkmayı başaramayan Erkin Şeydanur ve Selahattin Kanay ise yanarak feci şekilde hayatlarını kaybettiler. Yanarak kamyon içinde hayatlarını kaybeden Kanay ve Şeydanur’un cansız bedeni, nöbetçi cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Direksiyon kitlenmiş, fren yapamamış Sanık avukatı mahkemede kamyon sürücüsü Ömer Faruk Erkoyuncu’nun yolda kalan arkadaşı Selahattin Kanay’a yardım etmek için gittiğini, direksiyonun kitlendiğini, fren yapamadığını ve kazanın bu sebepten olduğunu söyledi. Mahkeme heyeti tutuksuz yargılanan Erkoyuncu’nun 1 yıl 11 ay 11 gün cezalandırılmasına karar verdi.

 
19-12-2023 13:44
Abone Ol Google Publisher
2 kişinin kamyonda yanarak can verdiği kazada sürücü hakkında karar verildi
YORUMLAR
  • Website
BURSA HABER
BTÜ ve Çin iş birliği güçleniyor
BTÜ ve Çin iş birliği güçleniyor
Başkan Vekili Biba: Çekirge Teras, 2027’de Bursalılarla buluşacak
Başkan Vekili Biba: Çekirge Teras, 2027’de Bursalılarla buluşacak
Uluslararası fuarda Bursa’ya yoğun ilgi
Uluslararası fuarda Bursa’ya yoğun ilgi
Cumhuriyet’in görsel hafızası pullarla Nilüfer’de canlandı
Cumhuriyet’in görsel hafızası pullarla Nilüfer’de canlandı
Osmangazi Belediyesi araç filosunu 41 yeni araçla güçlendirdi
Osmangazi Belediyesi araç filosunu 41 yeni araçla güçlendirdi
Çok Okunanlar
1
Nilüfer’in kadın muhtarları buluştu
2
Büyükorhanspor’da Ali Erdem dönemi başladı
3
Bahçelievler’de zemininde çökme olan binalar dronla havadan görüntülendi
4
"Gecenin kraliçesi" dedi, cep telefonuyla kaydettikten sonra doğaya bıraktı
5
Spordata soruşturmasında 4 şüpheli tutuklandı, 4 şüpheliye adli kontrol
Loading...
Yükleniyor...
Sonraki

© 2026 Tüm hakları saklıdır. Sistem : Gazisoft Haber Yazılımı


  • BURSA HABER
  • BURSASPOR
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • ASAYİŞ
  • SİYASET
  • SPOR
  • EĞİTİM
  • DÜNYA
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • KÜLTÜR - SANAT
  • YEREL
  • RÖPORTAJ
  • GENEL

İletişim Künye Yayın İlkeleri Kurallar Gizlilik Kullanıcı Sözleşmesi Veri Politikası
Haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez. Kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Haber : 2 kişinin kamyonda yanarak can verdiği kazada sürücü hakkında karar verildi