Saros Körfezi’nde Olta ile Balık Avı Yarışması yapıldı

Saros Körfezi’ne kıyısı bulunan Mecidiye sahilinde düzenlenen Olta ile Balık Tutma Yarışması’nda, 12 yaşındaki Hasan Deniz Adanır "Toplam Ağırlıkta En Fazla Balık Yakalama" kategorisinde birinci oldu.

GÜNDEM - 04-06-2025 16:14

Saros Körfezi’ne kıyısı bulunan Mecidiye sahilinde düzenlenen Olta ile Balık Tutma Yarışması’nda, 12 yaşındaki Hasan Deniz Adanır "Toplam Ağırlıkta En Fazla Balık Yakalama" kategorisinde birinci oldu.
Saros Körfezi sahil şeridi boyunca numaralandırılan yaklaşık 50 amatör balıkçı, "en büyük balık" ve "toplam ağırlık" kategorilerinde birinci gelebilmek için oltalarını denize yolladı.
Erikli Amatör Balıkçılar Derneği Başkanı Cihat Kılıç, etkinliği düzenlemelerindeki amacın katılımcıların birbirleri ile tanışmak ve kaynaşmak olduğunu vurgulayarak, "Özellikle çocuklarımız ve ailelerimizi ön planda tuttuk. Böylece, Saros Körfezi’mizin sahil kıyısında, herkes güneşli bu hafta sonunda sohbet edip tanışma, birbiriyle vakit geçirme imkanı bulmuş oldu. Yaş gözetmeksizin gösterilen katılım bizleri mutlu etti" dedi.
Yarışmada En Büyük Balığı Yakalama kategorisinde birinci İsa Çiftçi, ikinci Mert Çakıcı, üçüncü Havva Eke oldu. Toplam Ağırlıkta En Fazla Balık Yakalama kategorisinde ise 12 yaşındaki Hasan Deniz Adanır birinci, Hüseyin Altıntaş ikinci, Murat Gökçen ise üçüncü oldu.
En Büyük Balığı Yakalama kategorisinin üçüncüsü 75 yaşındaki Havva Eke, etkinlikte, yorgunluğunu ve stresini atmakla kalmayıp bir de ödül aldığını belirterek duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Hasan Deniz Adanır de birinci olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, etkinliği düzenleyen herkese teşekkür etti.
Günün Diğer Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm savaşların, krizlerin, trajedilerin barışçıl yollarla çözülmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Birileri yolumuzdan çevirmeye çalışsa da bundan asla geri adım atmayacağız."

15:49 - GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye söz konusu olduğunda aslan kesilenler mesele soykırım şebekesi olunca kağıttan kaplana dönüşüyorlar. Bu çifte standardın ta kendisidir. Ülkemize karşı alenen haksızlık yapılmasını içimize sindi

15:49 - GÜNDEM

Sergen Yalçın: "Kim hak ediyorsa burada olacak"

15:48 - SPOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Harabeye çevrilen Gazze’de bugün bile insanlar enkaz yığınları içinde hayata tutunmaya çalışıyor. Bu cinnet hali karşısında sergilenen acizliğin hiçbir haklı sebebi olamaz. Vicdan taşıyan herkesin ses

15:44 - GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "On milyonlarca insan savaşın, açlığın pençesinde hayata tutunmaya çalışıyor. Barış ve sağduyu çağrısı yapanlar azınlıkta kaldı" dedi.

15:39 - GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güç rekabetinin giderek sertleştiği, değerlerin toprak kaymasına uğradığı sancılı bir dönemden geçiyoruz. Eskinin ölmekte olduğu, yeninin ise daha doğamadığı bir krizi birlikte tecrübe ediyoruz" dedi.

15:38 - GÜNDEM

İstanbul’da düzenlenen TRT World Forum’da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Geleceği şekillendirecek, milyarlarca insanın hayatını etkileyecek konulara burada ışık tutuluyor. Dünyanın tamamı için barışa, huzura ve

15:36 - GÜNDEM

Ford Otosan, COP31’de sürdürülebilir sanayi ve mobilite ekosisteminin geleceğini gündeme taşıyacak

15:20 - EKONOMİ

Başkan Mustafa Kocaman gençlerle sıra gecesinde buluştu

15:20 - GENEL

İstanbul semalarında ilginç manzara

15:19 - GENEL