AK Parti İstanbul’dan gençlere doğum günü sürprizi
AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları, "Genç Arazi" programı kapsamında İstanbul’un 39 ilçesinde eş zamanlı doğum günü ziyaretleri gerçekleştirdi. İl Gençlik Kolları Başkanı Nevzat Yüce, yıl sonuna kadar ilk kez oy kullanacak 100 bine yakın gence ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı.
GÜNDEM - 03-11-2026 11:29
AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları, "Genç Arazi" programı kapsamında İstanbul’un 39 ilçesinde eş zamanlı doğum günü ziyaretleri gerçekleştirdi. İl Gençlik Kolları Başkanı Nevzat Yüce, yıl sonuna kadar ilk kez oy kullanacak 100 bine yakın gence ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı.
AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları tarafından yürütülen "Genç Arazi" programı kapsamında gençler evlerinde ziyaret edilerek doğum günleri kutlandı. İstanbul’un 39 ilçesinde eş zamanlı gerçekleştirilen ziyaretlerde, gençlerle birebir iletişim kurulması ve onların mutluluklarına ortak olunması amaçlandı.
Programın Esenyurt ayağına AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Nevzat Yüce ve yürütme kurulu üyeleri katıldı. İlçede gerçekleştirilen ziyaretlerde toplam 670 gencin doğum günü kutlandı.
"Yıl sonuna kadar 100 bine yakın gencimizle bir araya geleceğiz"
Ziyaretler sırasında açıklamalarda bulunan Yüce, programın İstanbul genelinde yıl sonuna kadar devam edeceğini belirterek şunları söyledi:
"Esenyurt’ta bu hafta sonu 700’e yakın genç arkadaşımızın doğum gününü bizzat evlerine giderek kutlayacağız. Bu vesileyle Esenyurt’tan tüm İstanbul’a selam ediyoruz. İstanbul genelinde şu anda binin üzerinde genç arkadaşımızı evlerinde ziyaret ederek onların doğum günlerini kutluyoruz. Yıl sonuna kadar da 100 bine yakın evde ilk defa oy kullanacak genç arkadaşımızla doğum günleri vesilesiyle bir araya geleceğiz. Bu vesileyle tüm teşkilat mensuplarımıza başarılar diliyorum. Tüm genç arkadaşlarımıza da hayırlı, uzun ömürler diliyorum. Mutlu bir yaşları olsun diyorum."